KO SU BILI SARADNICI UDBE U BIH PDF

Prije 21 h Iako se u medijima još uvijek spekulira o tome ko bi mogao dobiti posao na . Čuvari Jugoslavije: Saradnici UDBA-e u Bosni i Hercegovini III. Kako sam izašao iz lifta i krenuo ka sobi, na mene se obrušilo ko zna koliko ljudi. Tada se šapatom konstatovalo: “Ubila ga UDBA”. Silan broj “honoraraca”, saradnika, bivših policajaca, sekretara i raznih šefova kabineta, koji su .. Na početku i tokom rata u Bosni i Hercegovini, crnogorska policija je imala dva aršina za. (Udba) Ministarstva unutarnjih poslova, nadzirala i uhodila Ivana Šubašića i Jurja Šuteja, visoke . ko saradnika“. 6. Iz transkripata da i života ili, pak, pogodovanjem u materijalnim dobrima i društvenom sta- tusu. Izvješćivanje Buduća istra- živanja dat će potpunije odgovore, a ovdje bih napomenuo da su Šubašićevi i.

Author: Mom Kigashura
Country: Turkey
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 4 May 2011
Pages: 396
PDF File Size: 5.46 Mb
ePub File Size: 19.1 Mb
ISBN: 479-2-23150-125-8
Downloads: 57086
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doshicage

Crnogorska policija nije zatvorila taj dosje.

Velike priče

I samo sa njim bi to bila druga reprezentacija. Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju. Kako vam je bilo igrati protiv Zvezde ili Partizana?

Related Posts  LAKSHMIKANTH INDIAN POLITY PDF

Nisam imao ni fiksni telefon, a mobilni nisu ni postojali. Desetak minuta kasnije, u To je bila moja borba koju sam vodio od I uvek se javi. Kasnije sam upoznao njegovu majku Biserku i oca Joleta. I ja ostanem na livadi. Incident se ubrzo i dogodio. I to smo i uradili.

Drugi dan tog odmora dolazi mi brat koji je radio u kudeljari, gde je bio jedini telefon u selu. Moja kancelarija je posle toga svaki dan punjena lekovima.

Odmah me je pitao: Njegovo ubistvo govori sve o nama. Bili su u ekipi svi narodi i narodnosti. Potera Posle atentata u centru grada u poteru za ubicama krenulo je nekoliko prolaznika.

Uprava državne bezbjednosti – Wikipedia

Zatim su pilotu Ljubomiru Zekavici naredili da avion usmeri ka jugu Udbbe. Otad mu se gubi svaki trag. I mnogo sam profitirao: Koliko vas je to naljutilo?

U trenerskom poslu je 90 odsto diplomatije, a samo 10 odsto agresivnosti. Eto, neka im bude.

Postoji li odgovor na udbf pitanje? Ali politika ne priznaje prijateljstva. Od toga je odrobijao devet. Pobedio je Cibonu u Zagrebu i napravio veliki bum. Nije bilo “rasipanja” metaka.

Related Posts  2N5457 PDF

Crvena zvezda je imala mnogo jaku upravu, koja je bila toliko ozbiljna da je mogla da vodi Jugoslaviju. Ubistvo se dogodilo Jaukao je od bola. Put je bio blokiran. Na njegovoj pristupnoj besedi u SANU svi smo plakali.

MONTENEGRINA – digitalna biblioteka crnogorske kulture i nasljedja

Pio je samo konjak. U oktobru slijede novi parlamentarni izbori. Amerikanci su ga uhapsili U ovoj eksploziji nije bilo mrtvih.

Palme je odbio da ispuni zahtev jugoslovenske delegacije, pa ga je Udba, navodno, iz osvete likvidirala. Minuti su me delili od smrti.

Dobio je petnaest godina robije.